Информация за Фирмата Видяна: 7073
   Информация за Контакти

"Ветекс"ООД - Кърджали е регистрирано с фирмено дело 277/1991 г. при КОС.

Основният предмет на дейност е търговия с шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия. Дружеството работи много активно (основен доставчик на споменатите изделия) на над 500 фирми и има търговски контакти с почти всички шивашки фирми в България. Фирмата ни има опит в изграждане и обзавеждане на ЦЕЛИ предприятия в шивашката индустрия, както и в доставката на отделни видове шевни машини, резервни части и консумативи за шевната индустрия.

Търгува основно с шевни машини марка "SIRUBA" за които е представител , както и с други реномирани марки в зависимост от потребностите и вкуса на клиента. "SIRUBA" заема основен дял от продажбите на фирмата и е с основен търговски приоритет.

В областа на кроялната и гладачната техника се предлагат пълната гама от машини и резервни части.

Произвежда и развива собственагама гладачна техника под марката "GLADIOLA", която се характеризира сотлично качество, съвършен дизайн, висока степен на автоматизация (смикропроцесорно управление), изключителна производителност иблагонадеждност, което ги определя към индустриалния клас машини.

Има надлежно изградена сервизна мрежа, която осигурява за продаваната от нас техника денонощен сервиз с едногодишно гаранционно обслужване, както и следгаранционна поддръжка на машините.

Поддържаме на склад много широка гама от резервни части, обезпечени сме със специализиран транспорт и високопрофесионални техници, което ни позволява моментално отстраняване на всеки проблем на место при клиента.

Всякакъв род консумативи за шевното производство са налични в нашата складова база за почти всички марки и модели шевна, кроялна и гладачна техника - игли (марки "SHMETZ", "Groz-Beckert", "Lammertz" идр.), приспособления, фунии, масла, почистващи препарати, креди, конци, помощни ръчни средства (клъцки, ножици, пинсети , инструменти).

 

 

 

 
Име на фирма:
"Ветекс"ООД
Държава:
България
Град:
Кърджали
Пощенски код :
6600
Телефон 2 :
0361/5-55-55
Мобилен 1:
0888 832 931
Ел. поща 1 :
info@vetex-bg.com
Уеб адрес 1:
www.vetex-bg.com
Лице за контакти:
Велко Бонев
Област:
Кърджали
Адрес:
кв."Възрожденци"бл.2-партер
Телефон 1:
0361/6-11-87
Факс:
0361/6-11-87
Мобилен 2 :
0887 962 513
 
   
  Галерия Снимки
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване