Информация за Фирмата Видяна: 12129
   Информация за Контакти

        ИСТОРИЯ

                     НАСТОЯЩА ДЕЙНОСТ

                                                БЪДЕЩЕ

Фирмата е създадена през 1993година от братя Стефан и Атанас Чилингирови с цел да предадат опита си от автомобилния спорт в полза на клиента, чрез верига от центрове за комплексно обслужване на автомобили.

Смалян -Център-централен склад за авточасти, офиси, магазин за авточасти, автомивка, застраховки, маркиране на автомобили, сервиз и резервни части за LAND ROVER в град Смолян и град Рудозем.Доставка на авточасти за джипове в цялата страна.Офроуд оборудване. 

Рудозем-Централен-автоцентър за ремонт на автомобили, магазин за авточасти, пунт за годишни технически прегледи, офис за застраховки, център за гуми, стенд за геометрия на автомобили, денонощна пътна помощ

Смолян-Спортна зала-автоцентър, автокъща, застраховки, автомивка, денонощна пътна помощ.

Смолян-Карлък-сервиз за ремонт на автомобили, шоурум, магазин за авточасти, стенд за геометлия на автомобили ,център за гуми, маркиране на автомобили, диагностичен център.

Рудозем-Поделение-тенекиджийски и бояджийски цех, камера за боядисване и ускорено сушене на автомобили.Автоплац за катастрофирали и оказионни автомобили.Цех за производство на AL и PVC дограма.

Цялостни дейности на фирмата:сервиз на леки и лекотоварни автомобили, доставка на оригинални авточасти, стенд за геометрия на автомобили, център за гуми, годишни технически прегледи, всички видове застраховки, маркиране на автомобили, автомивка, продажба на оказионни автомобили.

Ремонт и боядисване на катастрофирали автомобили, денонощна пътна помощ, организиране на автомобилни състезания, AL и PVC дограма, инвестиционна дейност, строителство, хотелиерство.

Налагане на челно място в търговията  с автомобили и авточасти в региона, автомобилен спорт-рали и писта, офроуд състезания, школа за автомобилни пилоти, подготовка на автомобили и джипове за състезания.

От 2009 година фирмата е официален представител и сервиз на марките CITROEN и SUBARU.

                                Клиенти

Центрове за спешна помощ Смолян и Кърджали, автопарк-фирма"Рубелла", "Бапа-спорт", "Рудметал", "ЦКБ-Смолян",Бюро по труда-Смолян, БТК, Община Рудозем, Община Смолян, РДВР-Смолян, "Диел", разнообразен парк от частни клиенти, регионални автомобилни клубове.

                           Бъдеще

Продажба на нови автомобили, диагностика и гаранционно обслужване, автомобилна школа за пилоти и любители шофъори, откриване на нови центрове.

                       Адреси

Смолян, ул."Хписто Смирненски"№2А-0301/63272, 0301/63813, 0878661866

Рудозем, ул."Васил Левски"№11, тел./факс-0306/3010, 0878181866

E-mail-drumexauto@yahoo.com 

 
Име на фирма:
"Лидеркар 3000"ЕООД
Държава:
България
Град:
Смолян
Телефон 2 :
0301/6-32-72
Мобилен 1:
0878 661 866
Ел. поща 1 :
drumexauto@yahoo.com
Уеб адрес 1:
www.citroensmolqn.bgbiznes.com
Лице за контакти:
Стефан Чилингиров
Област:
Смолян
Адрес:
ул."Христо Смирненски"№2
Телефон 1:
0301/6-38-13
Факс:
0306/30-10
Мобилен 2 :
0878 181 866
Уеб адрес 2:
www.avtochastismolqn.bgbiznes.com
 
   
  Галерия Снимки
 
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване