Информация за Фирмата Видяна: 8409
   Информация за Контакти
 

НАШАТА ФИРМА:

Мончев-90 СД е регистрирана на 07.11.1990г. събирателното дружество беше преобразувано през 2000 година в дружество с ограничена отговорност , и е официален дистрибутор на един от най-големите търговци на масла и горива на едро в страната Шел-България ЕАД. Компанията предлага своите продукти на най-добрата цена и с перфектно качество и е партнър както на едрия,така и на малък и среден бизнес.

Фирмата предлага на своите партнъори комплексна услуга - от измиване на автомобилите (леки ,товарни,автобуси,ремаркета и полуремаркета) ,смяна на масла,филтри и гресиране, до извършване на годишни технически прегледи на всички автомобили пункт III категория, УТГ-протокол за техническа годност на такси и автобус,протокол за СЕМТ разрешителни за екобаза.

Също така фирма Мончев-90 предлага У-курсове, разполага със собствен магазин за консумативи , авточасти и козметика AREXSONS за автомобили.


НАШАТА МИСИЯ:

Мисията на Мончев-90 ООД е да реализира динамично развитие в дългосрочен план, ангажирайки се с отговорност към своите клиенти,служители,партнъори и към обществото като цяло.  Превърнала се за кратко време в една от добрите фирми в града.Днес Мончев-90 ООД е еталон за стабилен и коректен партнъор. Ние следваме стратегията за динамично развитие,посредством стриктно съблюдаване  на следните показатели: максимално високо качество на предлаганите продукти отговарящо на всички международни стандарти; оптимална логистична схема при транспортирането на маслата; амбициозен екип от квалифицирани специалисти с дългогодишен опит  в продажбите и с усет към потребностите на клиентите; гъвкава система за разплащания с възможност за разсрочено плащане,срещу ефективни обезпечения; търговски подход, изцяло ориентиран към клиента,съобразно пазарните тенденции; внедряване на съвременни технологии-електронна система за интернет-базирано обслужване на клиентите. В момента Мончев-90 ООД е в процес на сертифициране по ISO 9001-2000 и ADR.


НАШИТЕ ПРОДУКТИ:

Мончев-90 ООД предлага:

Всички видове индустриални и автомобилни, наливни и пакетирани моторни и хидравлични масла, производство на Шел-България ЕАД:

Маслени, горивни, въздушни, хидравлични и др. филтри на HENGST, MECAFILTER, MANN, DONALDSON и FLEETGUARD, за автомобили, строителна и селскостопанска техника, накладки и други части за товарни автомобили. Акумулатори и др.


НАШИТЕ ХОРА:

Ръководството на фирмата провежда социална политика на компанията с максимална грижа за хората в системата на дружеството.Работните заплати,допълнителните стимули,социалното осигуряване,груповите застраховки на служителите на Мончев-90,осигуряването на безопасни условия на труд,както и дейностите по регулиране на трудовите отношения са сред преоритетните фактори,коита мотивират служителите да се развиват професионално и с това да съдействат на бизнес-целите на компанията.


НАШИТЕ КЛИЕНТИ:Мончев-90 ООД има технологичен потенциал,финансов и човешки ресурс,както и перфектно създадена организация за пълно и акуратно обслужване на своите клиенти.Фирмата е спечелила над 6000 клиента.

 
Име на фирма:
"Мончев-90"ООД
Държава:
България
Град:
Казанлък
Телефон 2 :
0431/6 50 47
Мобилен 1:
0888 588 615
Ел. поща 1 :
moniko@mail.bg
Уеб адрес 1:
www.moniko.bgbiznes.com
Лице за контакти:
Стефка Вълева
Област:
Стара Загора
Адрес:
бул."Ал.Батенберг"0223 П.К.15
Телефон 1:
0431/ 6 50 47
Факс:
0431/605047
 
   
  Галерия Снимки
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване