Информация за Фирмата Видяна: 6121
   Информация за Контакти

ЗА НАС
Изключително важно е да получите качествена и експертна консултация при избора на дограма. Нашият екип е винаги на Ваше разположение. Our experience and management system allow us process each order under optimal conditions, but also trace each production stage for your windows... Опитът и системата ни за управление на процеса ни позволява да изпълняваме всяка поръчка при оптимални условия

 

АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

Когато търсите добър външен вид и чисти линии, съчетани с качество и издръжливост, алуминиевата дограма е най-добрият избор. Заради първокласната топло- и шумоизолация, която осигурява, и устойчивостта си на влага тя се използва предимно за офиси сгради, търговски центрове или производствени халета.

 

ФАСАДИ

За изработването на фасади се използват различни алуминиеви профилни системи, които могат да решат сложни архитектурно-дизайнерски задачи. Алуминиевите фасадни системи са предназначени за изработването на фасади на сгради, зимни градини и светлопрозрачни конструкции. За Вашите индивидуални нужди можем да Ви предложим окачени, вентилируеми, двойни, структурни и полуструктурни фасади. Те дават възможност за модерно и ефектно решение на всякакъв вид фасадни и покривни остъклявания.

 

PVC ДОГРАМА

Последните години пвц материалът се наложи изключително бързо на българския пазар като предпочитан за изработка на дограма. PVC е устойчив на агресивни фактори на околната среда и издържа до 100 години и дори повече. Продуктът не корозира и привлича с дълготрайността си и евтината си поддръжка.

 

БОНД

Алуминиевите композитни панели представляват многослойна еластична структура, лесна за обработка и огъване във всякакви ъгли и форми. Те са предназначени за облицоване на сгради с панели и са приложими както за екстериорни, така и за интериорни решения. Имат отлична устойчивост на ултравиолетовите лъчения, корозия и износване.

 

 
Име на фирма:
ШуманаСД
Държава:
България
Град:
Панагюрище
Телефон 2 :
0357 5349
Мобилен 1:
0889555863
Ел. поща 1 :
shumana_83@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.shumana.bgbiznes.com
Лице за контакти:
Тома Шуманов
Област:
Пазарджик
Адрес:
ул."Асен Златарев"31, база:подгаров район ул.Калина
Телефон 1:
0357 2264
Факс:
0357 2264
Мобилен 2 :
0897995863
Уеб адрес 2:
www.shumanov.net
 
   
  Галерия Снимки
       
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване