Информация за Фирмата Видяна: 5695
   Информация за Контакти

Началото : Спектър Комс е основана през 1991 година. Основен предмет на дейност е производството на къси и дълги макаронени изделия. Разполага със собствена база, разположена на 4000 м2 в източната индустриална зона на гр. Кюстендил. Днес има репутация на водеща компания в своя бранш в България и за хората е символ на високо качество, екологично чисти и вкусни продукти.

Възможностите: Производствените линии и технологии са на водещата в тази област италианска компания PAVAN и отговарят на най-новите изисквания на Европейския съюз за производството на качествени и безопасни храни.

Продуктите:

Макаронените изделия „Спектър” се произвеждат от качествена макаронена грис, получена при смилането на високостъкловидна пшеница и питейна вода, без използуването на различни вкусови добавки. Те са безопасни за хора, склонни към алергии. Съдържащи в състава си сложни въглеводороди, аминикоселини, белтъчини, витамини, макаронените изделия представляват не само балансирана и здравословна, но и вкусна храна. Двеста грама макаронени изделия обезпечават дневната норма от белтъчини и аминокиселини. За приготвянето на готово ястие се изисква минимално количество време, не повече от 4-6 минути.

 

Специалистите на фирмата успяха да подобрят вида на изделията, да увеличат устойчивостта им в процеса на варене, прилагайки съвременните технологични възможности на новото оборудване. Макаронените изделия „Спектър” се изработват в 15 разновидности: тръбички, листовидни, спираловидни, миди, охлюви, колелца и др. Пакетират се в полипропиленови опаковки с тегло 500 гр., в съответствие със съвременните изисквания на евростандартите.

 

Макаронените изделия в разфасовка от 400 гр. отговарят на този етап на максималната заинтересованост на масовия потребител и тенденциите за компактност, благодарение на дипломатичната цена и отлични потребителски качества.

Контрол: Ние работим с най-добрите проверени производители на макаронена грис, които строго съблюдават санитарните и хигиенни правила при производството на суровината.

 

Собствената ни лаборатория поддържа високо ниво на качествен контрол на входящата суровина и изходящия краен продукт. Качеството се гарантира от внедрена, утвърдена и сертифицирана система по ISO 9001:2000 и внедрената НАССР система.

Перспективи: За да отговорим на нарастналото търсене, пред нас стои отговорната задача да подменим линиите за къси макаронени изделия с по-високо ефективна, производителна и с намален разход на енергия. Предстои усвояване на нови 17 дълги макаронени изделия, с което ще се обогати тяхната гама. Основната и водеща цел на фирмата е да задоволи очакванията на широк кръг консуматори в различните ценови сегменти, като предлага разнообразни висококачествени продукти

 
Име на фирма:
"Спектър Комс"
Държава:
България
Град:
Кюстендил
Телефон 2 :
078 553155
Мобилен 1:
0878234101
Ел. поща 1 :
sp.coms@mbox.infotel.bg
Уеб адрес 1:
www.spektarcoms.com
Лице за контакти:
Даниела Иванова
Област:
Кюстендил
Адрес:
ул. "Абоба" 1
Телефон 1:
078 523376
Факс:
078 553155
 
   
  Галерия Снимки
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване