Информация за Фирмата Видяна: 11866
   Информация за Контакти

         Фирма „ЦИКАС”ООД  е на българския пазар от 22 години.Основната дейност на фирмата е проектирането и изграждането на зелени площи,както и целогодишно поддържане /коситби,резитби на дървета и храсти,прекопаване,торене,растителна защита и снего-почистване /,на вече изградени от фирмата обекти.Голям дял от дейността през годините  е изграждане на обществени и промишлени пространства ,спортни терени и площи за отдих.Вътрешно озеленяване и поддръжка на растенията в  обществени заведения,ресторанти и офис сгради.

         Изграждането на автоматични напоителни системи,градинско осветление, скални кътове , водни ефекти ,плочо-пътеки,площадки ,навеси и барбекюта, огради, пречиства-телни съоражения за отпадни води  и други декоративни елементи в градината в едно с организирането на зелените площи се превръщат в запазена марка за частни дворове изградени от фирмата. Марка ориентирана към клиента.Оригинална и неповторима, индивидуална и съобразена с виждането и предпочитанията на всеки собственик и стопанин на дом и градина.

         Виждайки нуждата на клиентите от качествено строителство на еднофамилни, двуфамилни и вилни сгради от шест години фирмата разполага със строителни специалисти във всички области на сградостроителството.От ограждане на терена,груб строеж на сгради и съоражения,ВиК ,ОВ и Ел. инсталация и всички видове довърши-телни работи до обзавеждане и интериорни решения.Така услугите който предлага „ЦИКАС”ООД  са един затворен цикъл  и цялостно решение за вашата вила или семеен дом.

         От две години предлагаме на клиентите да участват пряко в избора на растения в нашия градински център „ПЛАМА” в гр.Ботевград.Там ще намерите голямо разно-образие от елитни видове декоративни и овощни  видове, храсти ,сезонни и многогодишни цветя , декоративни вътрешни растения ,както и торове, препарати, градински инструменти и оригинални декорации за градината и къщата.Ще получите консултация от специалисти  и решения удобни и практични съобразени с вашето желание и възможности.

        Дългогодишния опит ни е показал че индивидуалното отношение и качественото изпълнение на услугите извършени от нас са гаранция за успех и пълна удовлетворе-ност на всеки наш клиент и партниор.

 
Име на фирма:
Градински център"Цикас"ООД
Държава:
България
Град:
Ботевград
Пощенски код :
2140
Мобилен 1:
0888 992 001
Ел. поща 1 :
palmi@mail.bg
Уеб адрес 1:
www.cicas.bgbiznes.com
Лице за контакти:
Цветелина Цачева
Област:
София
Адрес:
ул."Стоян Романски"41
Мобилен 2 :
0888 738 180
Уеб адрес 2:
www.gradinskicentyr.bgbiznes.com
 
   
  Галерия Снимки
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване