Информация за Фирмата Видяна: 5469
   Информация за Контакти
ПИ АЙ – 1 ЕООД е търговска компания , която е създадена през 2008г. със седалищe гр. Пловдив. Основана е от група технолози , които са с дългогодишен опит и умения в хранителната индустрия и най-вече в месопреработката. Нейните усилия са съсредоточени в комплексното обслужване, както доставка на суровини и материали ,така и техническа, технологична информация и консултации на своите клиенти. Имаме национално покритие осигуряващо доставка до клиента, сервиз и поддръжка на всички свои клиенти с нови идеи , приложения и съвети при избора на технологични решения и необходимите суровини и спомагателни материали . За целта разполагаме с добре обучени професионални кадри, складова база и транспорт отговарящи на всички необходими изисквания.

ПИ АЙ – 1 ЕООД си партнира със световни лидери в производството на суровини, материали, консумативи, подправъчни смеси и миксове предназначени за хранителната индустрия, а също така и с надежден български производител доказал се в годините.

Стремеж и приоритет на ПИ АЙ – 1 ЕООД е да предлага продукти за хранителната индустрия свързани с нашите български традиции и вкус, а също да внедрява високо технологични новости на световните тенденции в хранително-вкусовата индустрия.

 
Име на фирма:
"Пи-Ай-1"ЕООД
Държава:
България
Град:
Пловдив
Пощенски код :
4000
Мобилен 1:
0898 518 439
Ел. поща 1 :
angelov@pi-1ltd.eu
Уеб адрес 1:
www.pi-1ltd.eu
Лице за контакти:
Цветелина Баръмова
Област:
Пловдивска
Адрес:
ул."Полет"65
Телефон 1:
032/94-16-22
Факс:
032/94-16-22
Мобилен 2 :
0888 088 738
Уеб адрес 2:
www.pi-1.bgbiznes.com
 
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване