Информация за Фирмата Видяна: 4488
   Информация за Контакти

Дейността на ШАНС-ПАСКАЛЕВИ ООД е насочена изключително към търговия със стенна и подова керамика и цялостно обзавеждане за баня, включващо всички необходими компоненти на една съвременна баня от теракотните и фаянсови плочи, през санитарния фаянс, ваните и душ кабините, до арматурата и най-дребните аксесоари.

Търговска верига ШАНС-ПАСКАЛЕВИ включва 3 склада и 6 магазина в Ямбол. В нашите обекти ще Ви посрещнат с отлично обслужване и ще Ви предложат специални оферти за строители, инвеститори, хотелиери и търговци.

Търговска верига ШАНС-ПАСКАЛЕВИ е официален представител на всички български заводи, производители на стенна и подова керамика, санитарен фаянс и арматура. Фирмата заема водещи позиции в търговията с душ кабини, вани и аксесоари.

Търговска верига ШАНС-ПАСКАЛЕВИ е директен вносител на стенна и подова керамика и обзавеждане за баня от Италия, Испания, Турция и Китай.

Стратегията и ценовата политика на ШАНС-ПАСКАЛЕВИ са насочени към една главна цел: Да осигурят на Вас, нашите клиенти, възможността да избирате от най-широка гама продукти и то при най-изгодните за Вас финансови условия. Нашият стремеж е да Ви бъдем максимално полезни като осигурим не само доставката на продуктите, но и цялостна консултация, компютърно проектиране и визуализация на бъдещите обекти. Със своята коректност, отлични цени и навременни доставки фирма Сико спечели доверието на големи строителни фирми, държавни институции и частни инвеститори.

Оставаме на Ваше разположение за да отговорим на всяко конкретно запитване, да Ви запознаем подробно с всички предлагани от нас продукти и да обсъдим възможностите за бъдещо сътрудничество.

 
Име на фирма:
"Шанс Паскалеви"ООД
Държава:
България
Град:
Ямбол
Пощенски код :
8600
Телефон 2 :
046/66-35-03
Мобилен 1:
0899 940 125
Ел. поща 1 :
shanspaskalevi@mail.bg
Уеб адрес 1:
www.shanspaskalevi.com
Лице за контакти:
инж.Пенчо Петков
Област:
Ямбол
Адрес:
к-с "Златен рог 2"(ул."Атанас Картунов)
Телефон 1:
046/950-035
Факс:
046/66-35-03;046/66-35-03
 
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване