Информация за Фирмата Видяна: 10569
   Информация за Контакти
"коцев и Цветанов" ООД е частна българска строителна компания работеща на българския пазар.Дружеството е регистрирано с решение от Бургаския окръжен съд с фирмено дело №3148.Управлението на дружеството е предоставено на един от учредителите Валентин Младенов Коцев.Седалището на компанията се намира в гр. Бургас, община Бургас, ж.к. "Зорница" до бл.15.Основната дейност на дружеството е в строителството в следните направления:
-строителна и ремонтна дейност;
-външно и вътрешно ВиК;
-промишлено и гражданско строителство;
-вертикална планировка;
"К&С Коцев и Цветанов"ООДЗ строи в жилищния и търговския сектор с опита да реализира проекти от концепцията до финалния резултат.Компанията използва последните строителни и инженерни практики с отговорност към сигурността и качеството.Отговорността на "К&С Коцев и Цветанов"ООД към високо качество се потвърждава с получения  от Международната Организация по Стандартизация сертификат ISO 9001 през Януари 2007г.
На база качествени материални ресурси и налична техническа база дружеството има изградени и в процес на изграждане следните обекти:
1.Ravda Dream Resort -представляващо жилищна сграда за сезонно и постоянно ползване със застроена площ 2700 кв.м.Обекта е разположен в с.Равда (между Ахелой и Несебър), Югоизточна България.Началото на проекта е Ноември 2006 г. и предстои да се завърши второто тримесечие на 2007г.
2.Step hotel-представляващо многофункционална сграда със застроена площ 2650 кв.м.Началото на проекта е март  2006г. и е завършен април 2007г.Извършена дейност по обекта:конструктивна, архитектурна, вътрешна ел.инсталация, гръмоотвод и заземителна инсталация, площадкови водопроводи и канални мрежи, помпени станции, тласкатели и др.
3.Хотелски комплекс "Хелена Резорт" к.к.Слънчев бряг-права линия.Извършени дейности по обекта:площадкови водопроводи, канализации, ПЕ тласкатили, корекция река, резервоари, вътрешно ВиК, помпени санции.
Фирмата е изпълнител на редица канализационни и водопроводни обекти, чугунени и ПЕ тласкатели, стъклопластови канализации, помпени станции в района Слънчев бряг-център, Слънчев бряг-запад, Влас, Равда, Бургас, Созопол, Варвара и др.населени места в Бургаска област.
 
Име на фирма:
K&C "Коцев и Цветанов"
Държава:
България
Град:
Бургас
Мобилен 1:
0888 571 490
Ел. поща 1 :
kotsev88@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.kotsevandsons.com
Лице за контакти:
Георги Коцев
Област:
Бургас
Адрес:
ул."Зорница" до бл.15
Телефон 1:
056/86-66-88
Факс:
056/88-61-88
 
   
  Галерия Снимки
         
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване