Информация за Фирмата Видяна: 4542
   Информация за Контакти

З А   Н А С

    Фирма "Карлък - 97" ООД е основана през 1997г. на базата на приватизираната фирма "Карлък" ЕООД - гр. Смолян.
   Предприятието е разположено на площ от 6854 кв.м. собствена производствена площадка.
   Производствената дейност на фирмата се състои от няколко направления: леярство, металообработване, пресово - тенекеджийство и линия за прахово покритие. Продукцията, която се произвежда е разнообразна, като асортимент.

    За осъществяване на дейността си фирмата разполага с три производствени цеха.
В цех Леярен се произвеждат отливки от сив чугун и цветни метали и сплави. Отливките основно са предназначени за пътната инфраструктура, изделия за строителството и за отоплителни уреди на твърдо гориво. Топенето се извършва с индукционна пещ.

В цех Металообработване се произвежда разнообразна продукция и метални конструкции посредством съвременни заваръчни методи, предназначени предимно за строителството в региона и страната, инструментална екипировка, резервни части и транспортни колички КАР-320. Цеха разполага с инструментални машини, машини за разкройка, огъване и заваряне.


В Пресово тенекиджийски цех производството също е твърде разнообразно. Произвеждат се изделия от листов материал и тръбен профил като асортимента е много различен. Изпълняват се единични поръчки и типови изделия по заявка на клиента. Предназначени са предимно за строителството и бита - водосточни тръби, олуци, крепежни елементи, розетки и чистачи за комини, печки за твърдо гориво и аксесоари за тях, шкафове за пушки и пистолети, пощенски кутии, различни видове колички, столове и маси. Изгодно се произвеждат подови плочки от 3мм черна ламарина за производствени помещения и складове /тип таралежка/ и градинско обзавеждане - различни модели пейки и кошчета. Машините с които е оборудван цеха непрекъснато се обновяват в предвид постоянно повишаващите се изисквания за качество и безопастност на труда.

 
Име на фирма:
"Карлък-97"ООД
Държава:
България
Град:
Смолян
Телефон 2 :
0301/6-31-22
Мобилен 1:
0898 678 011
Ел. поща 1 :
karlak@mail.orbitel.bg
Уеб адрес 1:
www.karlak-bg.com
Лице за контакти:
Димитър Чилингиров
Област:
Смолян
Адрес:
ул."Петър Берон"01
Телефон 1:
0301/6-31-20
Факс:
0301/6-31-22
Мобилен 2 :
0898 678 013
 
   
  Галерия Снимки
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване