Информация за Фирмата Видяна: 5795
   Информация за Контакти
    Идеята за терапия он-лайн се поражда в началото на 2003г., когато нейни клиенти, живеещи в чужбина коментират огромните си разходи за пътуване до България с единствената цел – психотерапия. Идеята е доразвита при предложение на по-млади клиенти да работят терапия он-лайн в различни пояси от денонощието от дома.
    Всяка терапевтична сесия се извършва от дипломиран, практикуващ психолог, преминал предварително обучение за работа с информационната система и психологическите методики.
    Екипът, който работи в системата на терапия он-лайн се състои от:
Оперативни психолози – хората, на които попадате при заявяване на първа сесия. Те са подбрани по множество критерии и са обучени в психологическа диагностика и консултиране по проблемите, описани по-горе в сайта. Тяхната професионална помощ можете да ползувате през целия терапевтичен процес или да промените терапевта при определена потребност.
Супервайзер – Всеки терапевтичен проблем се обсъжда с титуляра на сайта – А.Владимирова, която може да консултира както оперативните терапевти, така и клиенти.
Информационен отдел - Програмистите, които гарантират функционалността на сайта, сигурността на доверителния режиж и конфиденциалността на информацията.
 
Име на фирма:
ЕТ"Тома Б. Томов"
Държава:
България
Град:
Пловдив
Ел. поща 1 :
etherapy@mail.bg
Уеб адрес 1:
http://www.e-therapybg.com
Област:
Пловдивска
 
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване