Информация за Фирмата Видяна: 10822
   Информация за Контакти

                                С.К.Е.Н.А.Р

СамоКонтролеруемЕнерго-Невро-АдаптивенРегулатор

Уредът е създаден през 80-те години на 20-ти век за нуждите на съветската космическа програма, като целта е била да създаде малък, ергономичен и високоефективен прибор, за да поддържа във върховна форма здравето на космонафтите.

Скенар съчетава свръхмодерна електронна технология с древното лечителско изкуство на Изтока, изхождайки от принципите на класическата китайска медицина-акупунктура и акупресура.

Скенар предава на тялото стимулиращи електроимпулси, които наподобяват физиологичните, характерни за тялото биотокове.Активира максимална част от нервната тъкан, включително и трудно възбудимите С-влакна, отговорни за отделяне на невропептиди-главните химични субстанции, осъществяващи всички биофизиологични(респ.терапевтични) функции в човешкото тяло.

Скенар помага на организма да коригира и завърши собствената си оздравителна програма, като използва своите собствени биологично-фармацевтични субстанции, което прави процеса максимално физиологичен и обяснява липсата на усложнения и странични ефекти.

Използването на СКЕНАР е показано във всеки стадий от лечението на заболяванията на :

  • Опорно-двигателния апарат-болки в мускулите и ставите/миозити, артрити, тендовагинити/
  • Спортен травматизъм-контузии, дистрозии, травми на меките тъкани, скъсани мускулни влакна, състояния на фрактури
  • Нервна система-болки и други заболявания на гръбначния стълб-дорзалгии, дископатии, спондилоза, исшиас, невралгии, радикулити, плексити, парези
  • Храносмилателна система-гастрити, язва, колити, хроничен запек, холецистит, дискенезии на жлъчен мехур
  • Дихателна система-ангина, синузит, фарингит, ларингит
  • Отделителна система-възпаление на пикочните пътища, бъбречно-каменна болест
  • Гинекологични заболявания-възпалителни заболявания, дисменорея/болезнена менструация/,проблеми свързани с цикличността на менструацията, предменструален, предклимактеричен синдром
  • Кожни заболявания-неестетични следоперативни белези, възпалителни заболявания на кожа и подкожие, акне
  • Ендокринни заболявания
  • Нарушения на съня, депресии, неврози

При пациенти със стомашно-чревни заболявания/язва, гастрит, колит/, алергии, непоносимост към медикаменти, бременни и кърмещи жени, се явява средство на първи избор, поради избягване неблагоприятните и странични ефекти на лекарствените препарати.

СКЕНАР-терапията не атакува само паталогичния процес, а води до подобряване на общото физическо и психическо състояние.Укрепва имунната система, подобрява работоспособността и жизнения тонус, възстановява след стрес и физическо натоварване.

Лечебни процедури и курс на лечение-Процедурите са с продължителност около 30мин.Лечебният курс е индивидуално съобразен, обикновенно включва от 3 до 12 процедури.Благоприятният клиничен ефект се постига бързо, понякога още след първата процедура.Често в курса на лечение се използват помощни средства  като Лечебно Многослойно Одеало/ОЛМ/.То може да се използва както самостоятелно, така и успешно да се комбинира с всеки друг метод на конвенционалната или алтернативна медицина, с цел ускоряване на оздравителния процес.

 
Име на фирма:
Център СКЕНАР "Св.Иван Рилски"
Държава:
България
Град:
Бургас
Пощенски код :
8000
Мобилен 1:
0895 458 089
Ел. поща 1 :
mdicheva_scenar@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.drdicheva.bgbiznes.com
Лице за контакти:
Д-р Маргарита Дичева
Област:
Бургас
Адрес:
К-с Изгрев, бл.150, ателие 1
Уеб адрес 2:
www.ScenarDicheva.wordpress.com
 
   
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване