Информация за Фирмата Видяна: 6110
   Информация за Контакти

Центърът за медицинска диагностика “Биомед 99” е основан през 1999 г. от семейство лекари д-р Пламенка Иванова и д-р Цветан Ценков.

Медицински център "Биомед-99" е първото частно здравно заведение във Видин , оборудвано с най-съвременна техника за диагностика. Целта на основателите е клиниката да се утвърди с безкомпромисното качество на предлаганите услуги и различното отношение към своите пациенти. В момента в МЦ"Биомед 99" работят над 20 лекари - специалисти от  различни области на медицината. Те използват модерно оборудвани кабинети и авангардна медицинска апаратура от водещи световни производители. На тяхно разположение са собствените ни лаборатории, където се извършват почти всички видове клинични,лабораторни, микробиологични и рентгенови изследвания. Те улесняват диагностиката и правилното лечение. Грижата за пациентите е приоритет за нас и тя не приключва на изхода на медицинския център.

За да дадем повече на потърсилите лекарска помощ при нас, заедно с приятелите ни от BIANET,създадохме този сайт. Неговата цел е да ви запознае с услугите, които предлага "Биомед 99", със специалистите, които работят при нас и с апаратурата, която е на тяхно разположение. Тази информация ще ви послужи, когато се наложи да потърсите специализирана медицинска помощ. Тя ще ви е от полза дори, когато не разполагате с време, за да намерите подходящия за вас специалист и метод на лечение. Ако не можете да ни посетите на място, използвайте този сайт, за да се свържете с нас или да поискате съвет и консултация.

МЦ “Биомед 99”
се наложи на пазара на медицинските услуги с високо качество и модерния подход към медицинската дейност. Центърът разполага с почти всички медицински специалисти и има изградена собствена информационна система. Диагностичните направления се ръководят от тесни специалисти. В МЦ"Биомед 99" работят лекари, химици, инженери, биолози, лаборанти. Ние се гордеем с професионализма на всеки от екипа и се стремим непрекъснато да стимулираме повишаването на квалификацията на всеки един от своите служители.

През март 2008г. в “Биомед 99” отвори врати сектор който предлага нови дейности: физиотерапия,електролечение,масажи ,ЛКК и модерен SPA център. 

Разполага със следните кабинети:

 • В  МЦ БИОМЕД 99 работи една от най-добре обурудваните лаборатории в България и същевременно с това предлага едни от най-ниските цени. Асортиментът на лабораторията е изключително широк и непрекъснато се увеличава.

  МЕДИКО-ДИАГНОСТИЧНАТА ЛАБОРАТОРИЯ към  МЦ”Биомед-99" се занимава със своевременни качествени медицински изследвания, интерпретация на резултатите.Има договор с НЗОК,ДЗОФондове/виж партньори/, посещение по домовете, преференциални цени и грижа за пациента. Извършва изследване на:

  • Хематологични показатели.
  • Клинично-химични показтели.
  • Хемостатични показатели.
  • Урина (Качествени и количествени проби).
  • Хормони.
  • Туморни маркери.
  • Маркери на обмяната на костната тъкан.
  • Серологични и микробиологични изследвания.


  Използват се утвърдени, съвременни методики за лабораторни измервания, апаратите и съоръженията отговарят на високите международни стандарти за качество (ISO 9001). Те се инсталират и поддържат от специализирани технически служби или сервизи на фирмите производители.
  Получаване на резултататите:
  На място,Чрез Новия ни сайт,По e-mail,По факс.

  МДЛ в МЦ”БИОМЕД-99" е акредетирана от ВАС на МЗ и има: Интегрирана лабораторна система и баркод индетификация,Системен вътрешен качествен контрол и участва във външна оценка на качеството,Безплатни консултации на резултатите от направените в лабораторията изследвания.МДЛ"Биомед-99" предлага също профилактични и диагностични лабораторни изследвания,групирани в разнообразни пакети. Цените на профилактичните пакети са с отстъпка от 10 % до 35 % спрямо сумата от единични цени на отделните тестове, включени в тях.Медицинския център предлага и SPA комплекс, който включва:
 • физиотерапия
 • масажи
 • сауна
 • фитнес
 • SPA капсула
 •  
  Име на фирма:
  MЦ "Биомед-99"ЕООД
  Държава:
  България
  Град:
  Видин
  Пощенски код :
  3700
  Мобилен 1:
  0887 359 359
  Ел. поща 1 :
  biomed-99@mbox.contact.bg
  Уеб адрес 1:
  www.biomed-99.com
  Лице за контакти:
  Д-р Пламенка Иванова
  Област:
  Видин
  Адрес:
  ул."Търговска"2
  Телефон 1:
  094/600-238
  Факс:
  094/606-858
  Мобилен 2 :
  0878 856 040
  Уеб адрес 2:
  www.mcvidin.bgbiznes.com
   
     
    Галерия Снимки
       
     
   
  Начало / За нас / Контакти
  Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване