Информация за Фирмата Видяна: 6954
   Информация за Контакти

                        Уважаеми Дами,

Имаме удоволствието да Ви представим уникалната възможност да си пожелаете вашите мечтани обувки и ние да Ви ги изработим точно по вашите мерки.

Студио "Страст и Мечти" ще Ви потопи в красивия свят на обувките, където желанията се сбъдват.Можете да избирате различни форми, цветове и височини на токовете, многобразие от естествени кожи и хастари, модни аксесоари и акценти.

Обувките са не само аксесоар към тоалета и акцент във Вашия стил-те трябва да осигурят онва удоволствие и комфорт на крака, което да защитава Вашето здраве и да не създава проблеми при носене.

Обувките, направени по индивидуален дизайн по Вашите собствени мерки отговарят на всички критерии за елегантност, стил, удобство и предпочитения, адресирани към Вашата собствена уникалност.

Елате и вижте неограничените възможности за творчество и новаторство в света на сандалите, вечерните обувки, бизнес обувките, луксозните боти и елегантните ботуши.

Посетете студио "Страст и Мечти" в град Русе, ул."Петър Берон"34, ет.1.

Обадете се и ще уточним най-удобният за Вас час за среща, за да Ви посрещнем и да обсъдим всичко свързано с Вашите желания и търсения на тел:0899 90 86 87 

 
Име на фирма:
Студио "Страст и Мечти"
Държава:
България
Град:
Русе
Пощенски код :
7000
Мобилен 1:
0899 908 687
Ел. поща 1 :
krisi_kid@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.strastimechti.bgbiznes.com
Лице за контакти:
Красимира Димитрова
Област:
Русе
Адрес:
ул."Петър Берон"34, ет.1
 
   
  Галерия Снимки
       
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване