Информация за Фирмата Видяна: 7572
   Информация за Контакти

Д-р Картулева е доктор по дентална медицина.Работи със здравна каса, фотополимери, керамика, ултразвук, естетична стоматология, избелване.

           VEGATEST EXPERT

Vegatest Expert е устройство от висок клас за използване в практиката, обединяващоопита и последните новости от VEGATEST -серията с последната дума на технологията.

Той е високочуствителен уред за измерване резистентността на кожата, проектирано за употреба само върху хора, за да регистрира физическите характеристики на кожата, с оглед на техните нормални, реактивни и регулативни стойности.Разработен като устройство за електроакупунктурно тестване, той осигурява предпоставките за биоелектронна регулаторна диагностика.Това е метод за измерване ромените в акупунктурна тчка.Базирано на показанията и реакцията на кожната резистентност, могат да се направят заключения засягащи биоенергетичната структура и функционирането на човешкя организъм.

Тестват се органи, вируси, geopathic, стрес, алергии, отрови и хранителни непоносимости.

-Тест за хранителна непоносимост

-Тест за алергии

-Органи-диагностика

-Минерален дефицит

-Витаминен дефицит

-Дентален тест

-Тест за стрес

-Тест за интоксикация

Vega Test е най-новата разработка на немски учени и лекари в областта на скрининговата диагностика и терапия.Този тест е безкръвен, безболезнен, безопасен и надежден.

Пациентът държи метален накрайник с едната си ръка, като върху определена акупунктурна точка на другата ръка се поставя друг накрайник с формата на писец.Двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря веригата.Продължителността на теста е от 20 до 40 минути.Резултатът от Vega тестът и предписанията са готови веднага.

VEGATEST EXPERT е нов метод  за определяне на поносимостта на организма към различните храни.Чрез него вие можете да разберете кой е най-подходящият начин на хранене за вашия метаболозъм.

В офиса на VEGATEST EXPERT ще бъдете посрещнати с разбиране и ще получите компетентни насоки във връзка с резултатите от направените тестове.

 
Име на фирма:
Д-р Румяна Картулева
Държава:
България
Град:
Пловдив
Пощенски код :
4000
Мобилен 1:
0897 286 328
Лице за контакти:
Д-р Румяна Картулева
Област:
Пловдивска
Адрес:
ул."София"18
 
   
  Галерия Снимки
     
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване