Информация за Фирмата Видяна: 10206
   Информация за Контакти

Ветеринарно медицински клинико – диагностичен център „Вита Вери”

Клиника „Вита Вери” е открита през 1996 г., но началото си води от 1993 г. като „Ветерина” тогава намираща се в сградата на Института по микробиология и паразитология в гр. Стара Загора на ул. „Руски” и бул. „Славянски”. През 1996 г.  се преименува във „Вита Вери” и е център за лечение и рехабилитация на домашни любимци. През 2005г. е изградена нова, функционална сграда на ул. Стефан Караджа 101, която разполага с всички средства и удобства, които ни дават възможност да ви предоставим услуги, които трудно бихте намерили в други заведения. Добрата апаратура и квалифицирания персонал са предпоставка за качествено  извършване на ветеринарно медицински услуги в областта на:  терапия, хирургия, анестезиология, кардиология, онкология, стоматология, офталмология, орнитология.
Разполагаме с модерно обзаведената хирургична  зала, към която е обособена реанимация с кислород за пациенти в критично състояние – при необходимост, пациентите се наблюдават 24 часа. Специализираната апаратура дава възможност да се извършват прецизни операции, лабораторни изследвания, постоянно следене на сърдечната дейност, дишане, насищане на кръвта с кислород по време на операции.Към клиниката има и  отопляем стационар за лечение животните са разположени в различни помещения по видове и тяхното здравно състояния се следи денонощно.
За клиенти, които не могат да посетят клиниката предлагаме обслужване по домовете.

При нас работят специалисти по всички видове екзотични животни, птици, гризачи, земноводни, змии и диви животни. Вашите домашни любимци ще бъдат в сигурни ръце под грижите на  д-р Елена Сиракова,Д-р Деница Русева , Д-р Мелтем Мехмед,  д-р Румен Димитров, д-р Нейка Димитрова, д-р  Севда Асенова.

Ветеринарните лекари и помощния персонал работещи в клиниката периодично участват в международни и наши семинари за повишаване на квалификацията си. Авторитета си дължим на сремежа на всеки един от нас да усвоява нови и перспективни методи за лечение на профилактика на заболяванията, качествено и професионално обслужване на всички пациенти.

Всяка година в клиниката идват стажанти от института по ветеринарна медицина, които провеждат при нас годишния си и държавен стаж и най-добрите ги подготвяме за работа в клиниката ни.

Към модерно обзаведената хирургична зала има обособена ранимационна зала, която разполага с кислороден апарат, за пациенти в критично състояние. Най – модерна техника ни позволява да следим по време на операция и след това в реанимацията едновременно сърдечна дейност, дишане, кислородно насищане на кръвта, пулс. При нас се извършват офталмогични операции, с помоща на ултразвук се снема зъбна плака, изграждат се счупени зъби, предлагаме и ортодонтни услуги. Притежаване стационар за лечение на кучета и котки, което е голямо удобство за стопаните. Животните са разположени в различни помещения по видове. Обслужването и следенето на здравното състояние е 24 часово. Помещенията са отопляват с подово отопление. При нас има специалисти по болести по всички видове екзотични животни, птици, гризачи, земноводни, змии , които правят профилактика и лечение на диви и зоопаркови животни.

Адрес:Град Стара Загора, ул.Стефан Караджа"101

Тел:042/654-122

GSM:0887 605 810;Нощен телефон:0894 337 500

Работно време от Понеделник до Петък 08-20 ч.

Събота и Неделя 09-18 ч.

Всички празнични дни се работи по график.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Име на фирма:
Ветеринарна клиника "Вита Вери"ЕООД
Държава:
България
Град:
Стара Загора
Пощенски код :
6000
Мобилен 1:
0887 605 810
Ел. поща 1 :
ela67@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.vita-very.com
Лице за контакти:
Д-р Елена Сиракова
Област:
Стара Загора
Адрес:
ул."Стефан Караджа"101
Телефон 1:
042/65-41-22
Уеб адрес 2:
www.vitavery.bgbiznes.com
 
   
  Галерия Снимки
             
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване