Информация за Фирмата Видяна: 5008
   Информация за Контакти
 

Строителна фирма "Алекса" е създадена през 1989 година в град Хасково и работи под името "Алекса"-ЕООД с управител Александър Щерев Киримов.Основен предмет на дейност на фирмата е:строителство на сгради и съоръжения, ремонтно-строително работи, топло и хидро изолации, пътно строителство.Управленската структура на фирмата е гъвкаво адаптирана към иновационните промени в областта на строителството.С цел подобряване организацията на работа и ефективността на фирмата са привлечени да работят специалисти в областта на строителството, проектирането, маркетинга и дизайна.С този кадрови състав "Алекса" участва успешно в изграждането на инфраструктурни и екологични обекти на територията на България.

През 1992 г. фирмата получава изключителните дистрибуторски права на "Liguid Plastics Limited"-Англия, за работа с пожарозащитни покрития и хидроустойчеви мембрани, а през 1993г. получава дистрибуторските права на "Hiraklith" и "Villas Vedag"-Австрия, за работа с топло и хидроизолационни материали.С тези си права фирмата обогатява и разширява възможностите си в професионален и изпълнителски аспект.

В годините на развитието си "Алекса" разполага със собствена материално-техническа база, машини и съоръжения за изпълнение на строителни обекти на територията на страната.

В последните години "Алекса" се насочва към изпълнение и ремонт на Топло и Хидроизолации.Внедрени са технологиите на "Heraklit"-Австрия и в българския вариант "Зидарит"за изпълнение на зглобяеми къщи.Панелите в зависимост от изискванията на клиента се изпълняват с Австрийски или Български материали.Изключителни топлоизолационни качества, ниска цена и бързо сглобяване.Възможности за изпълнение на всякакви архитектурни решения.Топлоизолациите се изпълняват с екструдирани и експандирани полистероли от системите "FIBRAN", "TIKTAS", "MONODUR", "AUSTROTHERM" и "DEPRON"-както и с топлоизолационните системи "THERMO-SHIELD" "HERAKLITH", "RIGIPS".Хидроизолациите се изпълняват с материали на Австрииската фирма "VILLAS-VEDAG", система "ELASTOVILL" с минерална посипка, покривни покрития-системи "ONDOLINE", "BARDOLINE", внос от Франция, битумни и гумени керемиди българско производство.

"АЛЕКСА"-ЕООД е член на:БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА КАМАРА, ТЪРГОВСКО-ПРОМИШЛЕНА ПАЛАТА, АГЕНЦИЯ ЗА МАЛКИ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ В БЪЛГАРИЯ.

Със своята лоялност и точност към инвеститорите си, ръководството защитава името си на просперираща фирма в областта на строителството.

Фирма "Алекса" от 4 години използва нови технологии, подобни на старите техологии наречени "Хурди", които са заменени вече със стереопорни тела.По този начин самата носеща конструкция на сградата се олекотява с 50%, спестявайки бетон и желязо и увеличавайки топло и шумоизолацията.Противоземетръсните качества се увеличават двойно.Това води до съкращаване на времето за изпълнение на обекта.

********************************************************************

Фира "Алекса" разполага и туристически обекти, като:Хотел-ресторант"Картинг-писта".Хотела разполага с 6 двойни стаи и два апартамента.За удоволствие и комфорт на клиента хотела разполага и с джакузи с минерална вода от село Троян-Симеоновградско, която е лековита и в сравнение с тази от Карловивари е по-добра по качество.Към хотела има ресторант с 50 места на първо ниво и с 50 на второ със закрита тераса с много добра видимост към картинг пистата, удобна за наблюдение на съзтезанията.Ресторанта предлага българска национална кухня.Телефон за резервации:0878 710 703:0878 717 803.

********************************************************************

Пистата е пригодена за Европейски съзтезания и лицензирана.Разположена е върху 33 дка.Комплекса посреюа гости от цялата страна и чужбина, които преживяват незабравими мигове и емоции.

 
Име на фирма:
"Алекса"ЕООД
Държава:
България
Град:
Хасково
Пощенски код :
6300
Мобилен 1:
0878 710 703
Ел. поща 1 :
akirimov@abv.bg
Уеб адрес 1:
www.allbgproperty.com
Лице за контакти:
Александър Киримов
Област:
Хасково
Адрес:
ул."Драгоман"14, ет.5
Телефон 1:
038/622 661
Уеб адрес 2:
www.aleksa-bg.com
 
   
  Галерия Снимки
         
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване