Информация за Фирмата Видяна: 6689
   Информация за Контакти

СЕМЕЕН ХОТЕЛ”МАЛАМОВАТА КЪЩА” СЕ НАМИРА В ЦЕНТЪРА НА ГР.ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ.КЪЩАТА Е ПАМЕТНИК НА КУЛТУРАТА ОТ ЕПОХАТА НА ВЪЗРАЖДАНЕТО,С НЕПОВТОРИМ ДУХ И ИНДИВИДУАЛНОСТ. ХОТЕЛЪТ ПРЕДЛАГА НА СВОИТЕ ГОСТИ -11 ДВОЙНИ СТАИ,ОБОРУДВАНИ С ТЕЛЕВИЗОР,ТЕЛЕФОН,WI-FI,САМОСТОЯТЕЛЕН САНИТАРЕН ВЪЗЕЛ,БАНЯ,ВАНА,ЛОКАЛНО ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИЧНА ИНСТАЛАЦИЯ. ХОТЕЛЪТ РАЗПОЛАГА СЪС СОБСТВЕН РЕСТОРАНТ-ГРАДИНА-86 МЕСТА С ТРАДИЦИОННА БЪЛГАРСКА КУХНЯ И ЖИВА МУЗИКА. ГР.ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ СЕ НАМИРА НА 180км.ОТ СОФИЯ,70км. ДО ДРАМА,100км. ДО КАВАЛА И 200км. ДО СОЛУН. СЕМЕЕН ХОТЕЛ”МАЛАМОВАТА КЪЩА” СЕ НАМИРА САМО НА 10км. ОТ ОГНЯНОВСКИ МИНЕРАЛНИ БАНИ.

Хотел  “Маламова къща” – Гоце Делчев:
Хотел „Маламова къща”се намира в автентична къща със запазена архитектура, реконструирана през 1994 година. Разположена е в центъра на Гоце Делчев. Хотелът разполага с 11 двойни стаи със санитарен възел, климатик, телевизор и интернет. На разположение на гостите са механа- ресторант с 80 места, кафе бар. Маламова къща предлага на гостите си охраняем паркинг, детска площадка.

Местоположение:
В центъра на Гоце Делчев, в непосредствена близост до Историческия музей на града, ще откриете двузвездният семеен хотел “Маламова къща”.

За „Маламова къща”:Хотел “Маламова къща” е разположен в стара къща строена през 1847 година и напълно реконструирана през 1994 година, като е запазен архитектурния облик на сградата. Къщата е обявена за паметник на културата. В миналото е функционирала като хан, а днес е устроена като семеен хотел. Хотелът ще ви предложи отлични условия за спокойна и пълноценна почивка, както през лятото, така и през зимата.Стаи:
По време на престоя си в семеен хотел “Маламова къща” гостите ще бъдат настанени в общо 11 двойни стаи с легла персон и половина. Стаите са със самостоятелен санитарен възел, кликматик телефон, интернет, радио.

Град Гоце Делчев:
Град Гоце Делчев е разположен е в югозападната част на България, в югоизточното подножие на Среден Пирин. През него протичат Неврокопска и Делчевска река, на изток землището му се ограничава до р. Места. Гранични с общините Хаджидимово, Гърмен, Банско и Сандански. Разположен е край главната пътна артерия София – Благоевград – Разлог – Драма, на 100 км. От Егейско море, на 103 км югоизточно от Благоевград и на 200 км южно от гр. София. Асфалтирани пътища свързват града на изток с Тракийската низина

 

 
Име на фирма:
Маламовата къща
Държава:
България
Град:
Гоце Делчев
Мобилен 1:
0888 791755
Ел. поща 1 :
maiz@gocenet.net
Уеб адрес 1:
www.gocenet.net/maiz
Лице за контакти:
Валери Маламов
Област:
Благоевград
Адрес:
ул."Христо Ботев"№25
Телефон 1:
0751/2 14 08
Мобилен 2 :
0894 462656
 
   
  Галерия Снимки
           
   
 
Начало / За нас / Контакти
Условия и Абонамент / Условия за реклама / Условия за ползване